Arnhem | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Verdachten overval tankstation aangehouden

overval / beroving

De recherche in Gelderland-Midden heeft maandag 30 maart drie Arnhemmers van veertien, vijftien en zestien jaar aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een gewapende overval op een benzinestation aan de Rosendaalseweg in Arnhem op 20 februari van dit jaar. Met deze aanhouding komt het totaal aanhoudingen van verdachten voor overvallen in de regio Gelderland-Midden op zeventien. Daarmee is weer vooruitgang geboekt in de aanpak van zo n veertig overvallen in de regio.
Bij de aanhouding van de drie Arnhemmers trof de recherche ook twee vuurwapens aan; een echte en replica die wel geschikt is om mee te dreigen (en daardoor ook aangemerkt wordt als verboden wapenbezit). Onderzocht wordt of het aangehouden trio naast de overval op het benzinestation aan de Rosendaalsestraat nog meer zaken op zijn kerfstok heeft. De drie jongens zijn in verzekering gesteld.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van overval tankstation
Gouda

Overval tankstation
Borne

Twee aanhoudingen na poging overval tankstation
Roosendaal

Twee aanvullende aanhoudingen voor overval tankstation
Tiel

Politie houdt twee verdachten aan na overval tankstation Floralaan
Rijnsburg

Arrestatie na overval tankstation
Zevenbergen

Overval op tankstation
Hoofddorp

Gewapende overval op tankstation
Deventer

Overval op tankstation
Amsterdam

Overval op tankstation
Apeldoorn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio