Arnhem | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Straatroof mislukt, politie zoekt getuigen

overval / beroving

Arnhem - Een 17-jarige Arnhemmer is woensdagavond laat op de Elderhofseweg in zijn woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof. De daders sloegen echter op de vlucht zonder buit. De Arnhemmer raakte bij het voorval lichtgewond.

Het slachtoffer fietste kort voor middernacht over het fietspad vanuit de wijk Elderveld naar Elden toen hij net na het passeren van de fietserstunnel onder de Batavierenweg door twee gemaskerde personen werd belaagd. De Arnhemmer kwam daarbij te vallen en raakte lichtgewond. Toen er voorbijgangers aankwamen sloegen de daders zonder buit op de vlucht. Enkele buurtbewoners ontfermden zich over de Arnhemmer.

Van de daders is alleen bekend dat ze tussen de 1.70 en 1.80 m lang waren. Ze spraken Nederlands zonder accent en hadden hun gezichten bedekt met maskers. Verder zou een van hen een vest met capuchon gedragen hebben. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl

(2016372551) ^PK

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen straatroof
Assen

Politie zoekt getuigen beroving
Schagen

Politie zoekt getuigen straatroof
Zwaanshoek

Politie zoekt getuigen straatroof
Groningen

Politie zoekt getuigen straatroof
Landsmeer

Politie zoekt getuigen straatroof
Eindhoven

Politie zoekt getuigen straatroof
Purmerend

Politie zoekt getuige straatroof
Raalte

Straatroof; politie zoekt getuigen
Nieuwegein

Straatroof, politie zoekt getuigen
Nootdorp

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio