Politie zoekt getuigen overval

zondag 14 mei 2017

Westervoort - Het overvallenteam van de politie is op zoek naar getuigen van de overval zaterdagavond 13 mei op een tankstation aan Het Ambacht in Westervoort. De dader ging er na de overval te voet vandoor. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Even voor 20:40 uur drong een jongeman de pompshop binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een groot mes en dwong haar geld en sigaretten af te geven.

De overvaller is vervolgens te voet weggevlucht via de Rivierweg en onder het spoorwegviaduct in de richting van de wijk Broeklanden. De pompmedewerkster is behoorlijk geschrokken, maar bleef verder ongedeerd. De politie is direct met een onderzoek gestart. In de omgeving werd door diverse eenheden en een helicopterĀ uitgekeken naar de verdachte. Ook is sporenonderzoek gedaan en is er een burgernetbericht uitgegaan. Verder zijn verklaringen opgenomen van getuigen en het slachtoffer. Helaas is de dader nog niet gevonden.

Signalement

Het signalement van de overvaller luidt: leeftijd rond 20 jaar, zwarte/donkerblauwe jas met capuchon en witte koorden, witte ritssluitingen en witte mouwranden, blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen met witte zool. De overvaller droeg een grijskleurige sjaal of doek voor zijn gezicht met openingen bij de ogen. Hij bedreigde de pompmedewerkster met een groot mes en had een zwartkleurig tasje bij zich waarin hij de buit wegstopte.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met mensen die wat gezien hebben of anderszins informatie hebben die mogelijke van belang kan zijn. Getuigen kunnen zich melden op 0900 8844. Anoniem melden kan ook via 0800 7000.

2017216959

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Arnhem | 112 alarmeringen Arnhem | Goedkoop Tanken in Arnhem | Supermarkten in Arnhem | Weerbericht Arnhem