Arnhem | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Overvallen in Opsporing Verzocht

overval / beroving

Arnhem / Nijmegen - In de uitzending van Opsporing Verzocht van 2 juni zal aandacht worden besteed aan een overval op een woning aan de Bredestraat in Nijmegen en een poging tot overval op een woning aan de Schepen Monetariusstraat in Arnhem. Beide overvallen vonden plaats op 30 december 2014.

Op die middag ziet de bewoner van een woning aan de SchepenMonetariusstraat in Arnhem een wat zenuwachtige jongen voor de deur staan. Dejongen heeft een TNT of PostNL-jas aan en heeft een pakje bij zich. De bewonervertrouwt het niet helemaal en doet de deur niet open. De jongen verdwijnt. Debewoner ziet nog een beige Volvo V70 wegrijden.

Nog geen twee uur later wordt een overval gepleegd op een woningaan de Bredestraat in Nijmegen. Ook daar wordt een beige Volvo V70 gezien. Laterblijkt dat de beige Volvo in Velp bij Arnhem is gestolen. Het overvallenteamhoudt er rekening mee dat beide overvallen door de zelfde daders zijn gepleegd.

De twee genoemde overvallen horen waarschijnlijk bij een reeks van overvallen inen rond Nijmegen. Ook een gestolen auto die later in Nistelrode is aangetroffenlijkt bij de overvallen betrokken te zijn.
Het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uurop NPO 1. De herhaling is woensdagmorgen om 11.40 uur op NPO 2.

Soortgelijke berichten

Opsporing Verzocht op 24 maart
Nederland

Opsporing Verzocht
Nederland

Zaak Oosterpark in Opsporing Verzocht
Nederland

Animatie van liquidatie in Opsporing Verzocht
Nederland

Opsporing Verzocht 6 oktober
Nederland

Opsporing Verzocht sluit seizoen af
Nederland

Twee zedenzaken in Opsporing Verzocht
Nederland

Woningoverval op bejaarde vrouw in Opsporing Verzocht
Rotterdam

Diverse overvallen in Opsporing Verzocht
Nederland

Reconstructie overval garageverhuurbedrijf Kiotoweg Rotterdam in Opsporing Verzocht
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio