Arnhem | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Drie verdachten aangehouden na straatroof

overval / beroving

Arnhem - De politie heeft zondagmiddag op de Rijnkade drie jongens aangehouden. Zij worden er van verdacht dat zij kort daarvoor op het Kleine Oord een 16-jarige jongen van zijn portemonnee hebben beroofd.

Het slachtoffer liep vanaf de Broerenstraat naar het Kleine Oord. Daar kwamen drie jongens achter hem aan lopen. Ze grepen het slachtoffer beet en bedreigden hem met een steekvoorwerp. Daarop doorzochten de drie zijn rugzak en haalden daar de portemonnee uit. Vervolgens gingen de daders er vandoor in de richting van de Rijnkade.

Het slachtoffer zette de achtervolging in en belde ondertussen de meldkamer van de politie. Meerdere surveillance-eenheden werden die richting op gestuurd. De verdachten werden even daarna gezien op de Rijnkade en konden worden aangehouden.

Het betreft twee 16-jarige jongens uit Arnhem en een 17-jarige uit Gendt. Zij werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.2017034695 bvi

Soortgelijke berichten

Stapper slachtoffer van straatroof
Tilburg

Verdachten straatroof aangehouden
Helmond

Drie aanhoudingen na straatroof
Heerenveen

Onderzoek straatroof afgerond
Veendam

Verdachten van straatroof aangehouden
Bussum

Politie houdt jongeman aan voor diefstal in Rotterdam
Rotterdam

Vijf aanhoudingen voor straatroven
Maastricht

Jongeren aangehouden voor o.a. diefstallen en inbraken in Maassluis
Maassluis

Beroving
Almere

Drie verdachten herkend van camerabeelden
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio