Arnhem | straatinfo

diefstal politie meldingen

Mannen op gestolen scooter aangehouden

diefstal

Arnhem - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag, na een korte achtervolging, op de Winschotenstraat twee mannen aangehouden die op een gestolen scooter reden.

Agenten zagen de scooter met daarop twee mannen rijden op de Burgemeester Matsersingel. De scooter was voorzien van een kentekenplaat van een snorfiets maar reed met veel hogere snelheid. Bij het zien van de politieauto ging de bestuurder van de scooter er met nog hogere snelheid vandoor. Via de Groningensingel reed de bestuurder de Slochterenweg op. Ter hoogte van de Winschotenstraat verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna de scooter in de tuin van een woning belande. De beide mannen probeerden er nog rennend vandoor te gaan maar de agenten wisten ze na een snelle sprint in te halen.

De beide mannen, een 18-jarige Huissenaar en een 20-jarioge Arnhemmer, zijn aangehouden. De scooter bleek een zogenaamde motorscooter te zijn waarvan het framenummer was verwijderd. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht. De scooter is in beslag genomen.2016493040 bvi

Soortgelijke berichten

Man aangehouden op gestolen scooter
Haarlem

Man aangehouden na heling scooter
Enschede

Jongens aangehouden met gestolen scooter
Hoofddorp

Duo aangehouden voor heling scooter
Nijmegen

Jongen aangehouden voor heling scooter
Enschede

Wegpiraat rijdt op gestolen scooter
Waalwijk

Twee mannen aangehouden op gestolen scooter
Tilburg

achtervolging gestolen scooter
Utrecht

Controle levert gestolen scooter op
Middelburg

Oplettende getuige ziet diefstal scooter
Almere

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio